Vánoce se blíží

Rádi se s Vámi podělíme o postřehy, které jsme získali prodejem našich výrobků. Často se zákazníky probíráme, jaké řešení je pro ně ideální a pro koho závlahu pořizují. Mnohokrát slyšíme, že pro babičku, dědu, kteří už závlahu nezvládají. Nebo pro své blízké, abyste jim ulehčili práci a snížili čas strávený u nekonečného zalévání trávníku nebo živého plotu. Tady jsou naše doporučení….

Prarodiče

Vánoce nápady na dárky

Kapková sestava do skleníku

Ideální dárek pro všechny, kteří mají svůj skleník. Sestavy jsou ve více variantách pro různě velké skleníky. Velkou výhodou této sestavy je, že ji můžete připojit klidně jen k nádrži s vodou bez čerpadla. Minimální výškový rozdíl pro správné fungování je pouhých 0,5m.
Vánoce nápady na dárky

Zahradní smršťovací hadice

Správná volba, pokud hledáte zahradní hadici, která je nejen skladná, ale hlavně velmi lehká. Díky těmto vlastnostem ji mají rádi naši prarodiče, kteří si ji velmi oblíbili.
Vánoce nápady na dárky

Mechanické zavlažovací hodiny

Jednoduché mechanické hodiny se hodí pro ty, kteří moc neholdují složitějším automatickým ventilům. Jednoduchost tohoto zařízení je skvělá pro starší generaci, kde je ideálně zkombinována nutnost zajít na zahrádku a pustit závlahu, ale už není potřeba myslet na její uzavření. To již zajistí mechanické hodiny samy.

Kamarádka, přítelkyně, manželka

Vánoce nápady na dárky

Závlahový set pro truhlíky a květináče

Sada je vhodná pro závlahu pěstebních nádob nebo při nerovnoměrné výsadbě např. na terasách a balkonech. Díky tomu, že sety sestavujeme přímo u nás, není problém je dále rozšiřovat dle vaší potřeby.
Vánoce nápady na dárky

Zahradní mlha COBRA

Rádi se sluníte? Pro zpříjemnění odpočinku a optimalizaci teploty v horkých dnech Vám nabízíme přenosné mlžení COBRA. Zajistí vám příjemné ochlazení a mezi našimi zákazníky je velmi populární.
Vánoce nápady na dárky

Vertikální zahrada

Máte málo místa nebo jen chcete ozelenit vaši zeď? Máme pro Vás skvělé kompletní řešení. Tím je spojení vertikální zahrady s kvalitním závlahovým systémem.

Kamarád, přítel, manžel

Vánoce nápady na dárky

Kapková trubka s příslušenstvím

Ideální pomocník pro závlahu živých plotů nebo malých zahrádek. Sada obsahuje všechny potřebné komponenty. Stačí jen připojit zahradní hadici pomocí rychlospojky. Kapková trubka pracuje i s minimálním tlakem, stačí převýšení pouze 0,5m a není nutné čerpadlo.
Vánoce nápady na dárky

Ovládací jednotka Galcon 9001 BT

Pro milovníky moderních technologií. Díky propojení ventilu pomocí bluetooth s vaším telefonem a skvělé aplikaci je nastavování závlahy na dálku hračka.
Vánoce nápady na dárky

Mlžící set k ochlazování vzduchu

Tak tento dárek ocení úplně všichni. V horkých letních dnech je tento set k nezaplacení. Ochladí venkovní prostor až o deset stupňů a sedět přímo pod touto mlhou je velmi osvěžující a příjemné. Instalace je snadná a možná téměř kdekoliv. Oblíbený set k pergolám, na balkony a terasy.
Vánoce nápady na dárky

Zahradní hadice NTS Jeans

Slyšíte stále od přítele nebo manžela, že se mu hadice zamotává, překrucuje a že se s ní špatně manipuluje? Pořiďte mu opravdu kvalitní zahradní hadici a už nikdy tyto stížnosti neuslyšíte.
Vánoce nápady na dárky

Vozík na zahradní hadici nebo naviják na zeď

Konec povalujícím se hadicím všude kolem domu. Vozíky na zahradní hadice nebo navijáky na zeď jsou skvělou volbou pro snadný úklid vašich zahradních hadic.